Perse Brati Group

Perse Brati Group?

Falë profesionalizmit tonë dhe eksperiencës shumëvjeçare, ne u japin jetë ëndrrave tuaja...

Profesionalizëm

Staf i specialzuar me eksperiencë shumëvjecare si dhe pajisje bashkëkohore.

Garanci për projektet tona

Ne asistojmë projektet tona edhe pas përfundimit duke siguruar jetëgjatësi dhe garanci për performancën e tyre.

Çmime konkuruese

Cilësi e lartë reflektuar në çmime të arsyeshme ,është çelësi i suksesit tonë.

Korrektësi

Projekte të realizuara ne kohë, duke ju përshtatur kërkesave tuaja.

Rreth nesh

Brati Group u krijua në vitin 2004, si kompania e parë shqiptare në fushën e ndërtimit të terreneve sportive e rregjistruar në rregjistrin tregëtar në 02.02.2004 me emrin BRATI shpk dhe me aktivitet kryesor në fushën e ndërtimit. Që prej themelimit, falë profesionalizmit dhe përkushtimit maksimal ka arritur të jetë lider në ndërtimin e terreneve sportive në tregun vendas. Shtrirja e gjerë gjeografike, me projekte në mbarë Shqipërinë është dëshmia më e mirë për suksesin e deritanishëm. Invatorë, duke sjellë të parët në tregun shqiptar, sisteme profesionale të certifikuara nga autoritete ndërkombëtare, Brati Group janë gjithmonë sfidues ndaj vetes , me qëllim perfeksionimin e shërbimeve per ju...
  • Standarte ndërkombëtare
  • Inovacionet më të fundit
  • Produkte të certifikuara
  • Asistencë teknike e profesionalizuar
  • Garanci shumëvjeçare
30

Stafi


1500

produkte


870

projekte


15

vite eksperience